torsdag 13 november 2008

Today is a gift, that is why they call it the present

Ibland händer oväntade saker som får en att stanna upp och reflektera över livets bräcklighet. 2008 har tyvärr varit ett år med många sådana tillfällen.

Det är nog inte så dumt det där ändå, att leva varje dag som om den vore den sista. Att alltid visa sina älskade hur mycket man bryr sig, och att inte slösa energi på sådant som inte gör någon skillnad i det långa loppet.














Bild: Google bildsökning

7 kommentarer:

Anonym sa...

Precis. Men det är en kopp du stoppar upp i skrutthålet.. Och då samlar den upp mensen åsså tömmer man den då och då.

Anonym sa...

Svar: Hmm, tack så mycket för din åsikt. Värt att fundera på... lutar nog mot att köpa ID-borsten och hoppas den håller hela mitt liv :)

Anonym sa...

Jag undrar mest varför just NO-kidsen stank svett.

=)

Anonym sa...

Det är väl klart att du gjorde.
Det gjorde jag med....


=)

Anonym sa...

ååh tack så mycket :D det värmde :)

Anonym sa...

sv: tack! de är jättesköna verkligen. Det du skrev i det inlägget är så viktigt, att visa att man älskar och bryr sig om varandra varje dag! ha en fortsatt trevlig kväll

Anonym sa...

Så sant som det är sagt. Man spenderar alldeles för mycket tid åt att fundera och analysera oviktiga småsaker. Man borde istället vara tacksam för de små sakerna. Och som du skrev, leva varje dag som om det vore den sista.

Te är nästan som en del av hösten och vintern :) Det passar liksom in att på kvällen tända levande ljus och dricka te :)