söndag 16 oktober 2011

15510 kronor och VK i ett nötskal.

Aidsloppet blev en stor succé med deltagarantal över förväntan, värmande sol och härlig stämning! Blir alldeles varm i själen av att det finns så många som väljer att springa för ett så behjärtansvärt ändamål, hela 15510 kronor samlade vi in för att hjälpa HIV-positiva barn och barn som förlorat sina föräldrar till följd av AIDS i Sierra Leone, som nu får förbättrade möjligheter till utbildning, mat och hälsa. Är stolt över det utmärkta jobb som mina medarrangörer har gjort, de är verkligen värda en eloge! Det ligger många timmars hårt arbete bakom loppet, och då är det extra kul att det blev så bra.




















En snabb löpare passerar målgången!

















Aidsloppet arrangerades av IFMSA och vi har samarbetat med UNICEF som bedriver projektet i Sierra Leone som vi valt att stödja.

Är dock lite besviken på VK som valde att inte skriva om aidsloppet, trots att de var väl medvetna om att det gick av stapeln. Med så pass många deltagare kan man ju tycka att det borde ha varit av allmänintresse, men det är ju uppenbarligen mer prioriterat att skriva om hur Hagamannen nekas skoterkort och slagsmål på krogen?

3 kommentarer:

Petra Liuski sa...

Förstår din besvikelse här.. Jag håller med!

SV: i headern är det ett örhänge jag fotat med makro. F ö ett av favoritsmyckena :)

PÅ tal om laktosintolerans så är alla mina recept mjölkfria och så kommer du att gilla vår webbutik vi öppnar på onsdag ;)

Må så gott!
//Petra

Little Miss Splendid sa...

Det var superläckert, åker på min "vill-ha-lista" direkt!

Perfekt, då ska jag defintivt kika in fler gånger! Vad är det för webbutik?

Sus sa...

Underbart att ni fick in så mycket pengar. Jag är själv världsförälder så naturligtvis gillar jag UNICEF. Hurra hurra för er som varit duktiga & gjort denna insats.