onsdag 18 mars 2009

Augusti 2010





Bild: Källa

Om bara lite drygt ett år öppnar Botniabanan för persontåg enligt en artikel i VK. Är biljettpriserna någorlunda humana kommer detta att innebära ett stort lyft för kuststäderna i norr. Att stiga upp i ottan för att bussas ned till IKEA tillsammans med den lokala PRO-föreningen blir ett minne blott; att dagpendla mellan närliggande kommuner kommer inte längre att betraktas som en form av självplågeri. Birksta, here I come!

Tidigare i veckan skrev Anna ett inlägg om framtidståg med spinningvagnar och simbassänger. På mitt drömtåg skulle varje stol ha höj- och sänkbart ryggstöd, massagefunktion och hörlurar med ett gigantiskt musikbibliotek till resenärernas förfogande. I en vagn skulle det finnas shopping till förmånliga priser (tänk färjetrafikens taxfree) och en annan skulle inrymma bubbelpool och bastu.

1 kommentarer:

Glamour Teacher sa...

Men hej Little Miss Splendid! Inte visste jag att du bloggade! Vad kul nu ska jag se till att följa den! Se till att skriva du då så man får veta vad som händer i ditt upptagna liv. Kommer du hem till påsk? Måste ses i så fall! Kram